Цени

Съхранение на стволови клетки – цена за услугата и кои са факторите, които я определят

Какво получавате срещу заплащането на изискваните за съхранение на стволови клетки цени?

Изискваната за съхранение на стволови клетки цена е сред най-големите притеснения за семействата, колебаещи се дали да използват тази услуга. Някои не могат да си позволят плащането на сумата веднага, а други просто смятат, че изискваните за съхранение на стволови клетки цени са прекалено високи. Повечето хора обаче не осъзнават всъщност колко дейности извършва за тях екипът на избраната частна тъканна банка. Ето какво точно получавате срещу заплащането на изискваната за съхранение на стволови клетки цена:

Виж повече
Съхранение на стволови клетки цени 1
Съхранение на стволови клетки цени - научете повече !
  1. Срещу заплащането на изискваните за съхранение на стволови клетки цени вие получавате качествено извличане, транспортиране, изследване на пробите, обработка, замразяване и съхранение на стволовите клетки. Всички тези дейности трябва да бъдат извършени според необходимите стандарти с оглед запазването на характеристиките на биологичния материал. За целта са необходими висококвалифициран и опитен екип, модерно лабораторно оборудване и оборудване за криосъхранение. Именно затова, когато говорим за съхранение на стволови клетки, цените варират за всяка тъканна банка в зависимост от нейните технологични възможности, както и компетентността на екипа.
  2. Срещу заплащането на изискваните за съхранение на стволови клетки цени получавате спокойствие и сигурност за дълъг период напред във времето. Спокойствие и сигурност не само за вас, но и за вашето семейство. В замяна на заплащането на изискваните за съхранение на стволови клетки цени, частните тъканни банки имат отговорността да пазят стволовите клетки на вашето дете за предварително договорен период от време. Ако в рамките на този период се наложи използването на стволовите клетки за лечение, те ще бъдат предоставени от тъканната банка, след преминаването на необходимите, задължителни процедури по удостоверение и потвърждение.

Стволови клетки – цените може да се повишат в зависимост от използваната технология

Точно както търсенето на нови приложения на този тип клетки в медицината не спира да се развива, така и апаратурата за извличането и съхранението им постоянно преминава през подобрения и обновления. Именно затова, когато говорим по темата стволови клетки, цените, които са обявени от частните тъканни банки за извличането и съхранението им, може да се различават значително в зависимост от апаратурата и технологията, която се използва. Колкото по-нови са апаратите за извличане и съхранение на стволови клетки, цените на услугата е нормално да са малко по-високи от стандартните.

Кои са факторите, определящи крайните за съхранение на стволови клетки цени?

Съхранение на стволови клетки цени 2
Съхранение на стволови клетки цени - свържете се с нас !

Крайната за съхранение на стволови клетки цена може да бъде различна при всеки индивидуален клиент. Вижте основните фактори, които я определят:

  • факторите, определящи крайните за съхранение на стволови клетки цени: тип биологичен материал -  когато става въпрос за факторите, определящи крайната за съхранение на стволови клетки цена, няма как да не започнем с типа биологичен материал, който ще се съхранява. Например, хемопоетичните стволови клетки се извличат от кръвта от пъпната връв, докато източници на мезенхимни стволови клетки могат да са тъканта от пъпната връв или пък пулпата на млечния зъб. При всеки един от тези типове биологичен материал процедурите са различни и това влияе върху изискваните за извличане и съхранение на стволови клетки цени.
  • факторите, определящи крайните за съхранение на стволови клетки цени: пакети на тъканната банка -  от голямо значение за крайните за съхранение на стволови клетки цени е също така как избраната от вас частна тъканна банка формира своите пакети от услуги. Например, за какъв период от време се съхраняват стволовите клетки. Ако изберете Биорегенерация за съхранение на стволови клетки, цените се определят в зависимост от биологичния материал, като периодът на съхранение е фиксиран за всички пакети.
  • факторите, определящи крайните за съхранение на стволови клетки цени: ценова политика – разбира се, влияние върху формирането на крайните за съхранение на стволови клетки цени имат ценовите политики на различните частни тъканни банки. Сравнението на сходни оферти ще ви помогне да изберете най-изгодната за съхранение на стволови клетки цена. Макар, когато говорим за съхранение на стволови клетки, цените да са един от водещите фактори за подбор, препоръчваме внимателно да подберете тъканната банка, на която да се доверите, за да можете да сте спокойни и сигурни във вашия избор.    

Информация за изискваните от тъканна банка Биорегенерация за съхранение на стволови клетки цени    

Съхранение на стволови клетки цени 3
Съхранение на стволови клетки цени - доверете се на професионалисти!

Нека да ви предоставим и по-конкретна информация за изискваните от тъканна банка Биорегенерация за съхранение на стволови клетки цени. При нас изискваните за съхранение на стволови клетки цени е възможно да се платят веднага, след 2 месеца или пък да се разсрочат в едногодишен или в двугодишен план.

Съхранение на стволови клетки – цени за пакет Биосел Плюс

Ако сте избрали вариант без разсрочване, изискваната за замразяване на хемопоетични и мезенхимни стволови клетки цена ще бъде 5800 лева. Въпросната цена може да се оскъпи с максимум 600 лева, в зависимост от избрания план за разсрочване.

Стволови клетки – цена за пакет Биосел

Споменатите по-горе цени са валидни за пакета ни Биосел Плюс, който е най-предпочитан от семействата. Разполагаме обаче и с други пакети, които съвсем естествено се различават по отношение на изискваните за съхранение на стволови клетки цени. Например, при плана Биосел крайната за съхранение на стволови клетки цена (тук става въпрос за съхранение единствено на хемопоетични стволови клетки) е 5000 лева, ако се плати веднага. А при разсрочване за период от две години изискваната за съхранение на стволови клетки цена се увеличава с 600 лева.

Съхранение на стволови клетки – цена за пакет Биокорд

За извличането на стволови клетки при раждане сме предвидили и още един пакет – Биокорд. При него се съхраняват мезенхимни стволови клетки, които са извлечени от тъканта от пъпната връв на детето. Изискваната за съхранение на стволови клетки цена по пакет Биокорд е 3600 лева, като при разсрочване за 2 години сумата може да се оскъпи с до 400 лева.

Стволови клетки – цени за пакет Биодент

Ние от тъканна банка Биорегенерация предлагаме вариант и за родителите, които не са заявили съхранение на мезенхимни стволови клетки при раждането на своето дете. Пакетът ни Биодент включва услуги по извличане и замразяване на стволови клетки от пулпа на млечен зъб. При този пакет изискваната за съхранение на стволови клетки цена може да варира между 2300 и 2500 лева, в зависимост от това дали клиентът ще плати веднага или желае разсрочване на плащането.

Който и от споменатите пакети да изберете, бъдете сигурни в едно – заплащането на изискваните за съхранение на стволови клетки цени в тъканна банка Биорегенерация си заслужава без никакво съмнение. В замяна вие и вашите най-близки хора ще получите максимални нива на спокойствие и сигурност за дълъг период от време в бъдещето.  

 

Какво получавате срещу заплащането на изискваните за съхранение на стволови клетки цени?

Стволови клетки – цените може да се повишат в зависимост от използваната технология

Кои са факторите, определящи крайните за съхранение на стволови клетки цени?

Информация за изискваните от тъканна банка Биорегенерация за съхранение на стволови клетки цени

Top